Erkend en gecertificeerd 

Gespecialiseerde begeleiding

Haarstukken & Toppers

Complete haarwerken

Hiermee kan ik je helpen

Declaratie zorgverzekering

Wat je nu nodig hebt is de juiste informatie en een heldere blik van de mogelijkheden. Zodat je beter kunt aanvoelen wat je wilt.

Binnen 5 werkdagen kun je terecht voor een oriëntatiegesprek. Dit gesprek duurt een uur en is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Je krijgt uitgebreide info, we bespreken je wensen en ik laat je zien wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk is er alle ruimte voor jouw vragen. Ik maak de tijd en luister. Ook bekijken we de kosten die je zorgverzekering vergoedt. Zorg ervoor dat je een machtiging van de specialist bij je hebt.

Na dit gesprek heb je meer helderheid en kun je rustig overwegen wat bij je past. Dit voel je vanzelf aan!

Kennismaken
& informatie

Tijdens onze eerste afspraak heb ik geluisterd naar je wensen en zorgvuldig gekeken naar je haarkleur en haarstijl. Hierna stel ik voor jou een gepersonaliseerde collectie samen. Dit zijn haarstukken en/of volledige haarwerken die mooi overeenkomen met jouw wens of je huidige haarstijl.

Wanneer je voor de 2e keer langskomt nemen we de tijd om de collectie te bekijken en te passen. Dit is een bijzonder moment. We gaan voor de perfecte match, dat je voelt: dit is het! Wanneer je die klik voelt en het haarwerk of -stuk is op voorraad dan kun je deze vanaf nu al gaan dragen.

Is het nog niet nodig om het haarwerk of haarstuk meteen te dragen? Dan kun je deze kosteloos reserveren voor een termijn van 8 weken. Voor het ophalen van je haarwerk plannen we dan een nieuwe afspraak in.Persoonlijke collectie

Aflevering
& Nazorg

Mocht er door chemotherapie haarverlies optreden en je hebt al een haarwerk gekozen & gereserveerd dan hoef je alleen maar een nieuwe afspraak in te plannen. Ik zorg dat je extra snel terechtkunt.

Tijdens deze afspraak passen we het haarwerk opnieuw en zorg ik ervoor dat het bijna niet te onderscheiden is van je eigen haar. Denk aan het in model knippen en stijlen van het haar.

Je krijgt een duidelijke instructie zodat je het haarwerk makkelijk zelf kunt hanteren en verzorgen. Ik zorg voor de declaratie bij je zorgverzekering dus dat wordt voor je geregeld.

Het stukje nazorg is erg belangrijk. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je zomaar 'loslaat' als je de Haarboutique verlaat. Het lijntje is kort. Zo kun je me altijd bellen, mailen of appen voor vragen. Komen we er op die manier niet uit dan plannen we snel een moment in.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Wil je graag meer weten of een keer langs komen voor persoonlijk advies?

Vul onderstaande gegevens in en ik neem snel contact met je op.


neem vrijblijvend contact op

Gespecialiseerd in stijlvolle haarwerken en haarstukken

Haarboutique Bardot