Aangenaam! Ik ben Anique

Met ruim vijftien jaar ervaring in een erkende salon en een diepgaande passie voor mijn vak, heet ik je van harte welkom in mijn Haarboutique in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal.

Haarwerkspecialist & haarstylist

Over mij

Ik begrijp dat haarverlies, of het nu door ziekte, dunner wordend haar of alopecia komt, een persoonlijke en emotionele reis is. Mijn missie is om vrouwen zoals jij te ondersteunen vanuit expertise en met een luisterend oor.

In mijn Haarboutique bied ik je een veilige en respectvolle ruimte waar je de haarwerken en stylingopties ontdekt die bij jou passen. Of je nu op zoek bent naar een haarwerk om je zelfvertrouwen te herstellen of om je eigen stijl te omarmen: ik ben er om je te helpen.

Je bent niet alleen in deze reis. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen bij het herstellen van je eigen unieke schoonheid.

Mijn ondernemersverhaal begint 20 jaar geleden toen ik als 16 jarig meisje samen met mijn moeder in onze favoriete kapperswinkel stuitte op een verpakking 'kunsthaar'. Nog nooit had ik dit zo gezien. Ik moest het hebben!

Zou dit niet perfect zijn voor het verdikken en verlengen van mijn haar?

Eenmaal thuis ging ik direct aan de slag met naald en draad. Het werd een succes! Door deze zelfgemaakte haarwerkjes vast te maken in mijn eigen haar kreeg ik veel meer volume én lengte. Al snel waren ook mijn vriendinnen enthousiast. Wat een uitkomst: hier zou ik in de toekomst zoveel vrouwen gelukkig mee kunnen maken!

Haarboutique Bardót is het resultaat van mijn grote liefde voor haar en mijn grote betrokkenheid bij vrouwen.

Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden in dit kwetsbare proces, zodat zij weer voluit kunnen stralen.


Ging werken in een salon in een ziekenhuis gespecialiseerd in haarwerken, wist ik het zeker: deze baan was me op mijn lijf geschreven.

Elke vrouw die gelukkig de deur uitliep gaf mij zoveel positieve energie om door te gaan en steeds meer te willen ontdekken in de wereld van de haarwerken en het begeleiden van vrouwen die een haarprobleem hebben.

Mijn droom om een eigen Boutique te openen werd steeds realistischer. In de loop der jaren heb ik mijn eigen manier van behandelen ontwikkeld. Juist omdat dit geen doorsnee salon was, maar gevestigd in een groot ziekenhuis. Er kwamen klanten die langdurig opgenomen waren, ik ging langs op de IC of een revalidatiecentrum om daar mensen te knippen.

Ik ontving dames die net een zware chemo behandeling hadden ondergaan en kon een luisterend oor en haaroplossing bieden.

Dit uit zich in volledige betrokkenheid, rust, aandacht en expertise. Daarnaast heb ik een zwak voor mooi interieur en heb ik mijn eigen Haarboutique stijlvol, gezellig en warm ingericht.

De Haarboutique is gevestigd binnen het Bravis ziekenhuis, maar zodra je binnenstapt heb je niet meer het gevoel dat je in een Ziekenhuis bent

Toen ik vijftien jaar geleden..

Met mijn jarenlange ervaring in het ontvangen van dames met een haarprobleem, weet ik zeker dat ik je gerust kan stellen en ondanks alles ook gelukkig kan maken.


Neem contact op

Heb je door een chemobehandeling, een vorm van alopecia of vanwege cosmetische reden een haarwerk of haarstuk nodig?

Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvende intake.

Laten we kennis maken. Ik luister graag naar je verhaal en samen kunnen we zoeken naar de juiste haar oplossing. 


Je bent
van harte welkom

Gespecialiseerd in stijlvolle haarwerken en haarstukken

Haarboutique Bardot